Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΕΟΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ


Φίλες και φίλοι από τον Ελληνικό Βορρά,

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία, χαιρετίζουμε τη σημερινή σας παρουσία. Η αυτόνομη  πατριωτική κοινότητά μας, κρατώντας ψηλά το λάβαρο του αγώνα,  βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας.

Οι στιγμές για την Πατρίδα μας είναι πιο κρίσιμες από ποτέ. Σ' ένα κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται προς το χειρότερο ο Ελληνισμός παίζει τα ρέτα του. Το διακύβευμα, αδέρφια, είναι αν σε λίγες δεκαετίες στη Γη του Λεωνίδα, του Πλάτωνα, του Παλαιολόγου, του Κολοκοτρώνη θα ζουν Έλληνες Ορθόδοξοι. Αν η χώρα μας, η κοιτίδα του πολιτισμού, θα επιβιώσει ή θα μετατραπεί σ' ένα χώρο διέλευσης φθηνού ισλαμικού εργατικού δυναμικού προς την Ευρώπη.
Φυσικός αυτουργός του εκκολαπτόμενου αφανισμού μας είναι ο Ερντογάν, που πιστά συνεχίζει τον ασύμμετρο πόλεμο που διαχρονικά σε όλες του τις εκδοχές μας εξαπολύει το τουρκικό κράτος. 
Ηθικοί αυτουργοί το πάντα πρόθυμο εθνομηδενιστικό τόξο και η εγχώρια ξενόδουλη πολιτική ελίτ.
Το δίλημμα που τίθεται, λοιπόν, για εμάς που παραμένουμε πιστοί στις αξίες και τις παραδόσεις του Έθνους μας είναι απλό: Αντίσταση ή Υποταγή.
Τα τελευταία γεγονότα στα νησιά, το κλείσιμο των συνόρων, η παλλαϊκή αντίδραση στον εποικισμό, η υποκριτική έστω μεταστροφή του πολιτικού και μιντιακού συστήματος μας γεννούν την ελπίδα πως θα ακολουθηθεί ο δρόμος της Αντίστασης, πως ο Ελληνισμός ενωμένος από την Μακεδονία μέχρι την Κύπρο μας και από την ελληνική Βόρειο Ήπειρο μέχρι το ποτισμένο με αίμα Ηρώων Αιγαίο και ακόμα πιο πέρα θα διαφύγει της απειλής.
Στη σκιά του Μεγαλέξανδρου, στη Θεσσαλονίκη μας, την πρωτεύουσα της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας στέλνουμε σήμερα το μήνυμα της Αντίστασης.
Με μία φωνή ας βρωντοφωνάξουμε:
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου