Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Κλιμάκιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας στον Αγιασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά




Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 Κλιμάκιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-ΕΟΝ παρέστη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Αγίων Θεοφανείων και στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά.


 Στη συνέχεια, ακολούθησε την τιμητική στρατιωτική πομπή προς την προβλήτα του λιμένος Πειραιώς, για να παρακολουθήσει την κατάδυση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κκ Σεραφείμ, έναν εκ των ελαχίστων Εθνικού αναστήματος και αληθούς Ορθοδόξου μαχητικότητας Ιεραρχών εν Ελλάδι, και έπειτα την ανέλκυσή του από τα παλληκάρια του Συνδέσμου Βατραχανθρώπων! Χρόνια Πολλά και Καλοφώτιστα με υγεία σ' όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και δη σε όλες και όλους όσοι εορτάζουν! Η Αγία Τριάς ας φυλάττει διαρκώς την Πατρίδά μας και τον χριστιανικό τρόπο ζωής μας από τους απίστους εισβολείς!


 Ἀπολυτίκιον Ἐν Ἰορδάνῃ βαπτιζομένου σου Κύριε, ἡ τῆς Τριάδος ἐφανερώθη προσκύνησις· τοῦ γάρ Γεννήτορος ἡ φωνή προσεμαρτύρει σοι, ἀγαπητόν σε Υἱόν ὀνομάζουσα· καί τό Πνεῦμα ἐν εἴδει περιστερᾶς, ἐβεβαίου τοῦ λόγου τό ἀσφαλές. Ὁ ἐπιφανείς Χριστέ ὁ Θεός, καί τόν κόσμον φωτίσας δόξα σοι.


 #ΕΟΝ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷
 #ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ_ΔΥΝΑΜΗ_ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου