Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η ΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η ΕΟΝ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα για αντίσταση στον ισλαμικό εποικισμό έδωσε το δυναμικό παρών στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Ανήκουμε στην μειοψηφία που έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια απειλή που υποκρύπτει η επιδοτούμενη εισροή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Δεν επιθυμούμε η Ελλάδα να αποτελεί έρμαιο των σχεδίων του ερντογανικού νεο-οθωμανισμού, ούτε πειραματόζωο των παγκοσμιοποιητών. Δεν εξισώνουμε τους ελάχιστους πραγματικούς πρόσφυγες με τους σουνίτες λαθρομετανάστες, οι οποίοι απειλούν την ασφάλεια, αλλά κυρίως την διαφύλαξη της ταυτότητας του λαού μας.
Είναι γεγονός πως η προσέλευση του κόσμου στην συγκέντρωση ήταν απελπιστικά μηδαμινή. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς την απόκρυψη της συγκέντρωσης από τα Μ.Μ.Ε., παράλογο με βάση την κρισιμότητα του ζητήματος. Το μόνο που γεννά ψήγματα ελπίδας ήταν η παρουσία νέων παιδιών, αλλά και ανθρώπων ετερόκλητων ιδεολογικών καταβολών που αντιλήφθηκαν την σημασία του γεγονότος.
Στέκομαστε, μεταξύ άλλων αξιόλογων ομιλιών, στην τοποθέτηση του κ. Καραΐσκου, ο οποίος δίνει αξιέπαινες μάχες στην ακριτική Κομοτηνή.
Τα Μ.Μ.Ε., ως συνήθως, επέλεξαν να προβάλουν αποκλειστικά τον ξυλοδαρμό ενός δημοσιογράφου. Ως ΕΟΝ καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό και τονίζουμε πως η ομάδα μας δεν είχε καμία σχέση με αυτό. Τέτοιες ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν λαβή στο Σύστημα και να αμαυρώνουν την όλη προσπάθεια και τον σκοπό του αγώνα. Αντίθετα, μέλη μας μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη έσπευσαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο δημοσιογράφο. Αυτό ,φυσικά, αποκρύφθηκε από τα Μ.Μ.Ε., τα οποία θέλουν πάση θυσία να τσουβαλιάσουν όλους τους διαδηλωτές και να συντηρήσουν την εικόνα του κακού άσπλαχνου ρατσιστή.
Έτσι, Μ.Μ.Ε., που επί μία τετραετία λειτουργούσαν ως γραφεία Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανήρτησαν παραπλανητικά συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον μας. Φαίνεται τους πείραξε που για πρώτη φορά είδαν νέους Πατριώτες να διατρανώνουν άφοβα το ανάστημά τους.
Γνωρίζουμε πως ο δρόμος του υπεύθυνου ακτιβιστικού Πατριωτισμού, που έχουμε επιλέξει, θα μας θέσει αντιμέτωπους με τα κακεντρεχή πιόνια του διεφθαρμένου εθνομηδενηστικού συστήματος.
Εμείς, όμως, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ-ΕΟΝ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου