Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ !



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ! 


Σήμερα, αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, γιορτάζουμε δύο από τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας των Ανθρώπων. Το πρωΐ στις 27 Αυγούστου του 479 π.Χ. έλαβε χώρα η Μάχη των Πλαταιών στη Βοιωτία (όπου ο Πανελλήνιος Συμμαχικός Στρατός με αρχηγό τον μεγάλο Παυσανία) συνέτριψε τις βαρβαρικές ορδές του ανθέλληνα Μαρδονίου. Σ' έναν άλλον Ιερόν Ελληνικόν τόπο, την Μυκάλη της Μικράς Ασίας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πανελλήνιος Συμμαχικός Στόλος με αρχηγό τον Σπαρτιάτη αντιβασιλέα Λεωτυχίδη επιτιθέμενος αιφνιδίως διέλυσε κατά κράτος τις δυνάμεις των βαρβάρων, που λυμαίνονταν την Ιερή Ελληνική Γη της Ιωνίας. 

Αλήθεια εμείς σήμερα πόσα γνωρίζουμε για τις τελευταίες μάχες του σημαντικότερου πολέμου στα χρονικά ;

Μάλλον ελάχιστα. Το 2021 ο Ελλην προτιμά να ασχολείται με μικρότερες και πιο ποταπές συνήθειες. Τον ενδιαφέρει αν θα έχει τα μεγάλα και σπουδαία προνόμια της εισόδου στο nightclub και αν θα μπορεί να καθίσει στα εσωτερικά τραπέζια ενός μαγαζιού, αν θα μπορεί να βγάλει χρήματα από την τράπεζα για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο, το ακριβό ρούχο ή το γυαλιστερό Samsung Galaxy και αν θα προλάβει να κάνει στην ώρα του την επόμενη δόση του εμβολίου μη τυχόν και εκτεθεί στον κορωνοϊό (ή ακόμη χειρότερα) χάσει τα υλιστικοευδαιμονιστικά του προνόμια, αδιαφορώντας παντελώς για τον συνάνθρωπό του. 

Σήμερα, λοιπόν, που οι απανταχού της Γης Ελεύθεροι Ανθρωποι κρατούν την ανάσα τους με αγωνία και εναποθέτουν τις ελπίδες του για ανεξαρτησία στις αδάμαστες ψυχές των Ελλήνων, παρατηρούμε κάτι οξύμωρο : Οι Ελληνες άλλαξαν ρότα, ξεχνώντας τι έπραξαν οι πρόγονοί τους πριν 2500 χρόνια, σαν να ξέχασαν ποιοι είναι, σαν να ξέχασαν από που προέρχονται, σαν να ξέχασαν ποια είναι η αποστολή τους! 

Ομως, αν προσέξουμε γύρω μας με Ελεύθερη σκέψη και νου, θα δούμε ότι οι καταστάσεις και τα γεγονότα επαναλαμβάνονται :  Μια πανίσχυρη εξουσία επιδιώκει να κάνει αυτό που δεν κατάφεραν ο Ξέρξης και ο Μαρδόνιος τότε. Χρησιμοποιούν, βέβαια, άλλα μέσα, αλλά η περίσταση είναι παρόμοια και ο εχθρός ίδιος. Γι' αυτό, και εμείς πρέπει να συμπεριφερθούμε με τον ίδιο τρόπο. 

Η Ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται. Φθάσαμε στο σημείο όπου ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος από ποτε. Ο Θεός μας δείχνει ξεκάθαρα το ΚΑΘΗΚΟΝ μας. Η σημερινή μέρα επιβάλλει να ακολουθήσουμε τον Ιερό Δρόμο μας και όχι τις επιταγές που μας επιβάλλουν οι νέοι Αχαιμένιδες. Σαν σήμερα η Αρετή των Ελλήνων έσωσε αυτόν τον κόσμο από την τυραννία και τη μιζέρια. Το αίμα των προγόνων μας προστάζει να την επαναλάβουμε.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΧΑΙΜΕΝΙΔΕΣ ! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου