Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ε.Ο.Ν. : ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ !




Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. απευθύνει τα θερμότερα και εγκαρδιότερα των συγχαρητηρίων της σ' όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές της Γ' Λυκείου, που πέτυχαν την εισάγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κάτω από πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες για την εκπαιδευτική κοινότητα και σύμπασα την ελληνική κοινωνία ! Πολλές επευφημίες και ευχαριστίες προσήκουν επίσης στους καθηγητές και τους γονείς των νεαρών Ελληνόπουλων, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί και παραστάτες ακλόνητοι σελ' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και κρίσιμη δοκιμασία της ζωής των παιδιών τους, για την επιστημονική τους κατάρτιση και την πνευματική τους ανέλιξη! 

Για όλους όσοι δεν τα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους ακριβείς τους στόχους πρέπει να θυμούνται πάντα με πίστη στον Χριστό, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι κάθε εμπόδιο, που συναντάμε στον διάβα μας συνιστά μέρος του σχεδίου του Θεού, ο οποίος πάντα οικονομεί για το καλύτερο, ανοίγοντας νέους δρόμους για νέες στοχοθεσίες, τις οποίες καλούμαστε να κατακτήσουμε. 

Καλή, ανθηρή και λαμπρή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες, οι οποίες ίστανται ως ευέλπιδες και φερέλπιδες το αντανάκλασμα ενός ευοιώνου μέλλοντος για την πολύπαθη Πατρίδα μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου