Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ε.Ο.Ν. : ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ !



 Τα μίσθρανα όργανα του καθεστώτος υπηρετούντα την παγκοσμιοποίηση, έντρομα από τα παλιρροϊκά κύματα λαϊκής αγανάκτησης, τα οποία σκέπασαν την περασμένη Κυριακή το κέντρο της Αθήνας, έδωσαν εντολή στους συστημικούς πραιτωριανούς να εξαπολήσουν μια άνευ προηγούμενη κυνική επίθεση με δακρυγόνα, ληγμένα χημικά και κρότου λάμψης κατά δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι αντεστάθησαν με πυγμή, σθένος και αποφασιστικότητα στις αυταρχικές μεθοδεύσεις της υγειονομικής δικτατορίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας του. Παγιδεύοντας σ' ένα νέφος οδύνης και θανάτου άνδρες, μανάδες, μωρά παιδιά, ηλικιωμένους και ευπαθείς συμπολίτες μας, η κυβέρνηση επεχείρησε να κάμψει το φρόνημα των διαδηλωτών και τους τιμωρήσει για την επιλογή τους να παραμείνουν Ελεύθεροι άνθρωποι κι όχι πειθήνια σκυλάκια του κατεστημένου, αποδεχομένη τον κίνδυνο να βλάψει την υγεία ή ακόμα και να στερήσει τη ζωή από πολίτες, οι οποίοι δεν εγκρίνουν την σταλινικού τύπου τυραννία, που έχουν επιβάλει τα καλά παιδιά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.


 Σπέρνουν τον τρόμο, καλλιεργούν τον διχασμό και εκτοξεύουν ωμές απειλές προς τους Έλληνες πως, αν δεν δεχτούν με τη βία, αντισυνταγματικά και κατά παράβαση της ενωσιακής νομοθεσίας, την εισαγωγή ενός αμφιβόλων επιπτώσεων σκευάσματος στο σώμα τους, θα τους εξωθήσουν στην πείνα, την ανεργία, την περιθωριοποίηση και την εξαθλίωση. Χιλιάδες εργαζόμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο, επαιτώντας, επειδή οι κύνες της νεοταξίτικης επελάσεως αποφάσισαν να εκδικηθούν όλους όσοι ύψωσαν -με τη βοήθεια του Θεού- το ανάστημά τους στους συγχρόνους Κρέοντες και Ιουλιανούς. Στις δυνάμεις Αντιστάσεως, όπως πάντα έτσι και τώρα, στέκεται η Νεολαία, ευώδης ανθός και υγιής πυρήνας της οποίας ίστανται οι Χριστιανοί Εθνικιστές της Ε.Ο.Ν. . 


 Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ, ως πρώτη στα γράμματα και πρώτη στους Αγώνες, παρέστη δυναμικά και αυτήν την Κυριακή στο Σύνταγμα πλάϊ σε φοιτητές, μαθητές, οικογενειάρχες, δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και υγειονομικούς, οι οποίοι διώκονται μανιωδώς από το κατεστημένο. Εκπληρώνουμε ένα χρέος απαράβατο και μια υποχρέωση ιερά απέναντι στην ιστορία και τους νεκρούς προγόνους, που πότισαν με το αίμα τους τη γή του Ομήρου, για την ημέτερα Ελευθερία. Κι απ' αυτό το χρέος δεν πρόκειται να μετακινηθούμε ποτέ. Εδραίοι, σταθεροί και ακλόνητοι, μάχιμοι έως τέλους για τον Χριστό και την Αιωνία Ελλάδα ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου