Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η ΝΔ ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ! ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !




Ο ανακοινωθείς ανασχηματισμός της κυβέρνησης των "αρίστων" καταδεικνύει εισέτι τη χαοτική διάσταση πραγματικής επικοινωνίας της γαλάζιας φεουδαρχικής ψευτοελίτ με την κοινωνική πλειοψηφία. Ο μασωνικός μεγαλοαστικός εσμός έχει χάσει κάθε επαφή με τον ελληνικό λαό, του οποίου τα προβλήματα, οι ανησυχίες και οι γνώμη για την νομενκλατούρα της Νέας Δημοκρατίας έχουν τόση αξία όσο ένα σκύβαλο στον κάδο απορριμμάτων. 

Ο πρωθυπουργός των παρανόμων μεταναστών, των κιναίδων και των παιδεραστών επεχείρησε να επιβραβεύσει κάθε ανυπόληπτο, αντιδημοφιλές και αναξιόπιστο δημόσιο πρόσωπο, ακόμα κι από την κουστωδία του εθνομηδενιστή Τσίπρα. Ασχέτως της αρνήσεως του ναυάρχου Αποστολάκη στην πρόταση για ανάληψη του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, η πρόθεση Μητσοτάκη να τοποθετήσει σε θέση ευθύνης τον άνθρωπο, ο οποίος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ρελίζι των Πρεσπών, δηλώνοντας πως η εν λόγω συνθήκη συνιστά υπόδειγμα διεθνούς συνεργασίας, ομνύοντας στην ωφελιμότητα και τη σημασία της, εξοργίζει κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος σ' αντίθεση με τους προδότες του πολιτικού συστήματος εναντιώθηκε κάθετα -με τη συμμετοχή του στα μαζικά και μεγαλιώδη Εθνικά Συλλαλητήρια- στην εκχώρηση της ιστορίας και του ονόματος της μίας, ενιαίας και ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων. Η δε αναβάθμιση Χαρδαλιά σε υφυπουργό Εθνικής Αμύνης, του υπευθύνου για την εγκληματική διαχείριση της υγειονομικής κρίσεως και της καταστροφής χιλιάδων δασικών εκτάσεων με τις πυρκαγιές, αλλά και η απόσυρση Χρυσοχοΐδη σε συνδυασμό με την μετακίνηση Κικίλια φανερώνουν εν γένει την τραγική αχρηστία των κυβερνώντων στην αντιμετώπιση μείζονος σημασίας ζητημάτων ασφαλείας και πολιτικής προστασίας, παρά τις διθυραμβικές επιδοκιμασίες τους από τον πρωθυπουργό. Δεν διαφέρουν σε τίποτα από την ανικανότητα του συριζαϊκού θιάσου, ο οποίος οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία και την εξαθλίωση. Η επαναφορά Θεοδωρικάκου, πρώην στελέχους του ΚΚΕ, και η μη μετακίνηση μεγαλοπαραγόντων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπως της Κεραμέως, δεν καταλείπουν καμμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση κυριεύεται και κατευθύνεται από αριστερά ιδεολογήματα, ενώ ελέγχεται από τεκτονικούς διαύλους. Αυτό, όμως, που προξενεί ασυγκράτητο γέλιο μέχρι δακρύων δεν είναι άλλη από την υπουργοποίηση Πλεύρη, μιάς γκρότεσκης φιγούρας της αστικοδεξιάς, ο οποίος έντρομος και περιδεής ψιθύριζε στην πλατεία Εξαρχείων ότι θα παραδώσει μετά τις εκλογές την περιοχή ξανά στους κατοίκους της.  Αυτοί που φοβούνται όχι μόνο τους αναρχικούς, αλλά και τον ίσκιο τους τον ίδιο θέλουν να μας πείσουν ότι θα πατάξουν την αριστερή τρομοκρατία και θα χώσουν ερμητικά στη φυλακή τους καταληψίες. 

Η παταγώδης αποτυχία της πολιτικής ηγεσίας και η γιγαντιαία απόσταση ανάμεσα στη διοικούσα ελίτ και τον απλό πολίτη χαρακτηρίζουν ένα κυβερνητικό επιτελείο, το οποίο αδυνατεί όχι μόνο να ανταποκριθεί στις εθνικές προσκλήσεις, αλλά έχει συνάμα αποσυνδεθεί πλήρως από τον χειμαζόμενο λαό, που δεν το εμπιστεύεται και επιθυμεί σφόδρα αυτός ο συρφετός απατεώνων και λωποδυτών να απαγκιστρωθεί από το σβέρκο του άπαξ και δια παντός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου