Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Σαν σήμερα η Μάχη των Θερμοπυλών



Σαν σήμερα πριν 2.500 χρόνια σημειώθηκε μία από τις ενδοξότερες μάχες του διαχρονικού Ελληνισμού εναντίον των βαρβάρων επιβουλέων της ημετέρας Ελευθερίας. Το 480 π.Χ. ο Λακεδαιμόνιος στρατηγός Λεωνίδας με 300 Σπαρτιάτες και 700 Θεσπιείς έγραψαν με χρυσά γράμματα μία από τις σπουδαιότερες σελίδες της ιστορίας του Έθνους μας, στις Θερμοπύλες, μαχόμενοι άχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός τους για την τιμή των οικογενειών τους και τους τάφους των πατέρων τους κατά της δευτερης υπεράριθμης στρατιωτικής εισβολής των Περσών του Ξέρξη στη γή του Ομήρου. Η αιματηρή θυσία τους τούς κατέστησε αιώνιο σύμβολο ηρωϊσμού και αυταπάρνησης για την ανεξαρτησία της Ελλάδος. 
Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής πιστά στην εκστράτεια αφελληνισμού του γηγενούς πληθυσμού σιωπούν ανερυθρίαστα αυτές τις μέρες μη ψελλίζοντας λέξη για τα πρότυπα Ανδρείας και Τόλμης της Φυλής μας, καθώς στοχεύουν στο να διαμορφώσουν μία κοινωνία χωρίς αξίες και ιδανικά με τις νεώτερες γενεές ανιστόρητες και ημιμαθείς, ώστε να τις ελέγχουν ανετότερα και ολοκληρωτικά. 
Εμείς ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία, υπηρετώντας πάντα τις Ιδέες της Μεγάλης και υπερήφανης Ελλάδος, θεωρούμε ιερό μας καθήκον όχι μόνο να υπενθυμίζουμε και να τιμάμε τέτοιες πατριωτικές επετείους, αλλά να επιστρατεύσουμε το σύνολο της μάχιμης Εθνικιστικής Νεολαίας, στα στήθη της οποίας έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα τα λόγια : «Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι», στον Εθνικό αγώνα κόντρα στους συγχρόνους Εφιάλτες και προδότες της Πατρίδος μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου