Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΤΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΑΣΚΑΣ



Όπως είχαμε προβλέψει ευστόχως τους προηγουμένους μήνες, το λυσσώδες μένος της νεοταξίτικης κυβερνήσεως και της οικουμενιστικής ιεραρχίας κατά της Ορθοδόξου Πίστεως δεν θα αργούσε μετά το ερμητικό σφράγισμα των ναών το εαρινό Πάσχα να επεκταθεί στις εορτές του Δεκαπενταυγούστου. Η απαγόρευση των λιτανειών επί ποινή προστίμου, η οποία θεσπίστηκε μόλις εχτές με Κοινή Υπουργική Απόφαση, επιβεβαίωνει πανηγυρικά ότι στόχος των παγκοσμιοποιητών παραμένει η τρομοκράτηση του ποιμνίου, η απομάκρυνση του από την Εκκλησία και η αποχριστιανοποίηση της Φυλής μας. 

Συνάμα, η υποχρεωτική μασκοφορία εντός των ιερών ναών αποβλέπει στο να εξοικειώσει την κοινή γνώμη με την κίβδηλη επικινδυνότητα της λατρευτικής ζωής, να της εμφυσήσει την ολιγοπίστια και να την αποξενώσει από την οδό της σωτηρίας, η οποία διέρχεται μέσα από τη συμμετοχή στα μυστήρια της Εκκλησίας μας. Η χρήση οιουδήποτε καλύμματος προσώπου εντός του Οίκου του Θεού συνιστά πράξη βλασφημίας, ασεβείας και εφαμάρτου ασχημοσύνης απέναντι στην Τριαδική Αγάπη, τον Λόγο του Ζώντος Χριστού. 

Οι παρόντες περιορισμοί προμηνύουν ανησυχητικά ότι η κυβερνώσα άθεη ψευτοελίτ θα επιχειρήσει πολύ σύντομα τη ριζική μεταβολή της Θείας μεταλήψεως, την εισαγωγή κουταλακίων μιάς χρήσεως και την εμπορευματοποίηση του Σώματος και του Αίματος του Εσταυρωμένου, ώστε να ευτελίσει ολοκληρωτικά τον πνευματικό μας βίο και να μας πείσει για την ασημαντότητα του.

Χωρίς αμφιβολία η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιλέξει να διαδραματίσει επιτυχώς τον ρόλο ενός νέου γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ 2, επιδεικνύοντας ακόμα μεγαλύτερο αντιχριστιανικό ζήλο από την Αριστερά. Παράλληλα, η εκκωφαντική σιωπή της ηγεσίας του κλήρου, αλλά και οι γλοιώδεις δηλώσεις των δυσωνύμων ρασοφόρων πως θα συνεργαστούν ακόμα μία φορά αγαστώς με την εξουσία, στρέφουν τις ελπίδες του χριστεπωνύμου πληρώματος στις ελάχιστες αντισυμβατικές φωνές των Αγίων Κυθήρων, Αιγιαλείας, Κερκύρας, Μόρφου και των αφανών επαναστατών εφημερίων, οι οποίοι τιμούν τα ράσα τους και διεξάγουν ηρωϊκώς έναν άνισο αγώνα κόντρα στις δυνάμεις του εωσφόρου.

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία, όπως πάντα έτσι και τώρα, ενημερώνουμε, κινητοποιούμε και αφυπνίζουμε τον κόσμο μας, ώστε να οργανωθεί και αντισταθεί στις νέες επιθέσεις των εκσυγχρονιστών προς την Ορθοδοξία και την Εθνική μας ταυτότητα. 

Όσο υπάρχουν Έλληνες, που μάχονται, τίποτα δεν έχει κριθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου