Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Η ΕΟΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ !



Κλιμάκιο της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ παρευρέθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον κλάδο της νυχτερινής ψυχαγωγίας, η οποία διοργανώθηκε στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να στηρίξει εμπράκτως στην πληττομένη εργατιά εκείνων των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες μαραζώνουν την επίμαχη περίοδο του κορωναϊού! 

Οι ανεύθυνες, πρόχειρες και απαράδεκτες αποφάσεις της κυβέρνησης, η οποία αδιαφορεί για σειρά τομέων της Εθνικής οικονομίας, εξυπηρετεί συμφέροντα ξένων πολυεθνικών και έχει αφήσει κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού όλον τον μερακαματιάρη κόσμο της εστίασης, δημιουργούν αφόρητη ανασφάλεια στις συναλλαγές και αφαιμάσσουν την ελληνική αγορά. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, οι οποίες βιοπορίζονται από τον χώρο του πολιτισμού και της ψυγαγωγίας, θα διανύσουν έναν δυσβάσταχο χειμώνα! 

Τα παιδιά μας, αφού πραγματοποίησαν στο διαδηλούν πλήθος εκτεταμένη διανομή φυλλαδίων, με τα οποία διατράνωσαν την αμέριστη συμπαράσταση της οργάνωσής μας προς τους χειμαζομένους εργαζομένους, αντήλλαξαν απόψεις με τους συνηγμένους, εξέφρασαν τη συνδρομή τους στα απόλυτα δίκαια αιτήματά τους για άμεση επαναλειτουργία των κέντρων διασκέδασης, μαγαζιών και εστιατορίων και δήλωσαν ότι η ΕΟΝ θα σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό τους στους νέους δυναμικούς Αγώνες, που έρχονται! 

Φτάνει πιά με την εξαθλίωση των Ελλήνων, την Αφαίμαξη της Εθνικής μας Οικονομίας και τη φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων της εργατιάς! 

Αγώνας μέχρι τέλους, για να πάρουμε πίσω τις δουλειές μας, την αξιοπρέπειά μας και όσα μας στερήσανε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου