Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ !



Στις 30 Αυγούστου 1949 οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις περατώνουν επιτυχώς τη στρατιωτική επιχείρηση Πυρσός. Λίγες μέρες μετά την καταστολή της κομμουνιστικής ανταρσίας στο Βίτσι, συντρίβονται και τα τελευταία υπολείμματα του Δημοκρατικού Στρατού στον Γράμμο. 
Η Ελλάς νίκησε! 

Οι λεβέντες Λοκατζήδες, τα παλληκάρια του Εθνικού Στρατού και οι γενναίοι της Βασιλικής Χωροφυλακής ωσάν σήμερα κατήγαγαν μία σπουδαία και αποφασιστική νίκη κατά των κατσαπλιάδων του Ζαχαριάδη, οι οποίοι σήκωσαν προδοτικά όπλα κατά της μητέρας Πατρίδος, ώστε να καταλύσουν το Βασίλειο της Ελλάδος και να εγκαθιδρύσουν αυτό, που δεν κατάφεραν τον Δεκέμβριο του 1944, σταλινική δικτατορία. 

Τα μειοδοτικά όργανα του στρατιωτικού βραχίονα του ΚΚΕ επί μιάς ολόκληρης τετραετίας σφαγίαζαν βάναυσα σώματα Ελλήνων, τρομοκρατούσαν τα χωριά της επαρχίας και άρπαζαν με τη βία χιλιάδες παιδιά 12 έως 18 χρονών από τις οικογένειές τους άλλοτε προς στρατολόγηση στις τάξεις των ανταρτών και άλλοτε προς αποστολή στα όμορα κράτη του Ανατολικού Μπλόκ, διενεργώντας το επονείδιστο παιδομάζωμα.

 Η ανδρεία, το σθένος και η αυτοθυσία των υπερηφάνως πεσόντων ηρώων αξιωματικών και οπλιτών μας στα ακριτικά ελληνικά βουνά απέτρεψαν να μετατραπεί η γή των παππούδων μας σε δορυφόρο της Μόσχας από εκείνους, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τα Σλαβόφωνα τάγματα ΝΟΦ, για την απόσχιση της Μακεδονίας, με στόχο την εκχώρησή της στις γειτονικές ξένες σοσιαλιστικές χώρες. 

Μόνο Δόξα και Τιμή πρέπει στον ατρόμητο Εθνικό μας Στρατό, ο οποίος υπερασπίστηκε με το αίμα του την ακεραιότητα της Ελλάδος, διαφύλαξε με τόλμη την Ελευθερία της Φυλής μας και απέδειξε ότι ο δρόμος της Αρετής διέρχεται μέσα από τον ένδοξο Θάνατο! 

Ζήτω ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός! 
Ζήτω το Έθνος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου