Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ !

Την ώρα που οι ανθέλληνες κυβερνώντες επιτρέπουν επ' αόριστον σε τουρκικές φρεγάτες και ερευνητικά σκάφη να αλωνίζουν ανενόχλητα σε εθνικά μας ύδατα, αφαιμάσσουν την εγχώρια οικονομία με δυσβάσταχτα πρόστιμα και εξωφρενικούς περιορισμούς σε ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιβάλουν εξαναγκαστικώς μάσκες αμφιβόλου ασφαλείας σε ανήλικα Ελληνόπουλα μετατρέποντάς τα σε πειραματόζωα, το σχέδιο ισλαμοποίησης των νησιών μας υλοποιείται συστηματικώς και ακωλύτως. 

Χθές το ξενόδουλο επιτελείο του πορφυρογεννήτου απέστειλε για πολλοστή φορά τα ΜΑΤ, προκειμένου να ξυλοκοπήσουν και να πνίξουν στα χημικά κατοίκους της Λέσβου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέκταση των δομών φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών στη Μόρια. Οι ιθύνοντες εμπαίζουν τον γηγενή πληθυσμό με ψέματα και καθησυχαστικές υποσχέσεις. Όσο κι αν τα βοθροκάναλα των εκατομμυρίων αποπειρώνται να παραπλανήσουν τους πληττομένους πολίτες, οι Έλληνες των ακριτικών νησιών τους έχουν πλέον καταλάβει. 

Η Πατρίδα μας μετατρέπεται τάχιστα σ' ένα απέραντο hot spot, όπου οι αυτόχθονες καθίστανται ξένοι στην ίδια τη γή των παππούδων τους. Μόνη λύση ο ανένδοτος Αγώνας μέχρι τέλους! Η ΕΟΝ στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων που μάχονται για μιά Ελλάδα, που θα ανήκει στους φυσικούς της ιδιοκτήτες! 


#ΕΘΝΙΚΗ_ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 

#ΕΟΝ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου