Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία -ΕΟΝ εκφράζει εκ μέσης χριστιανικής καρδίας τα θερμά της συγχαρητήρια σ' όλα τα Ελληνόπουλα της Γ' Λυκείου, τα οποία αγωνίστηκαν με μεράκι, φιλότιμο και επιμονή και επιβραβεύτηκαν με το πολυπόθητο εισιτήριο της εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και τις Τεχνικές Σχολές της Πατρίδος μας! 
Η ακάματη προσπάθεια, το μεθοδικό διάβασμα και η αδιάλειπτη προσευχή σας όπλισαν με τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να καταγάγετε σήμερα μία θέση στον κόσμο της πραγματικής Αριστείας! 
Στους ικανούς εκπαιδευτικούς και αξίους γονείς, οι οποίοι όλους τους προηγούμενους μήνες ενθάρρυναν, στήριζαν και επιδοκίμαζαν τα παιδιά τους στο δύσβατο και ανηφορικό δρόμο της συστηματικής μελέτης και των επιπόνων εξετάσεων αξίζουν, επίσης, εγκάρδιοι έπαινοι και αέναη ευγνωμοσύνη. Η ελληνική παραδοσιακή οικογένεια στέκεται πάντα πυλώνας και εγγυητής της συλλογικής μας ευτυχίας. 
Όσοι μαθητές δεν κατόρθωσαν, βέβαια, να υλοποιήσουν τους στόχους τους, δεν πρέπει να απελπίζονται, καταθλίβονται και υποτιμούν τις δυνάμεις τους. Για όλους υπάρχει ελπίδα, μία δεύτερη ευκαιρία κι ο Θεός, ο οποίος πάντα μας συνδράμει! 
Σε λίγες ημέρες για όλους τους επιτυχόντες άρχεται ένα όμορφο ταξίδι στα ιστορικά ακαδημαϊκά αμφιθέατρα, τα οποία σας επιφυλάσουν πολύτιμες γνώσεις, μοναδικές εμπειρίες και ίσως τα ευτυχέστερα έτη της ζωής σας! 
Λαμπρή σταδιοδρομία συν Θεώ σ' όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου