Κυριακή 5 Απριλίου 2020

ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΥΨΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ Β. ΗΠΕΙΡΟ



Μια ομάδα νέων αδερφών μας Βορειοηπειρωτών, ως τάμα, ανύψωσαν χθες πλησίον της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Αδαλιώτισσας στην Χιμάρα, ένα μεγάλο Σταυρό.
Πρόκειται για κάτι σύνηθες ως προς την επισήμανση ιερών τόπων σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο και όχι μόνο.
Αποτελεί δε κατοχυρωμένο δικαίωμα σε ότι αφορά τη δημόσια ομολογία της πίστεως και την απρόσκοπτη άσκηση των θρησκευτικών ελευθεριών.
Σήμερα, η αλβανική Αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές για να τιμωρήσει τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες για το <<στυγνό έγκλημα>> της ανύψωσης του Σταυρού. Προφανώς, βέβαια, τα όργανα καταστολής των γειτόνων δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία για τους ναρκέμπορες, που συνεργαζόμενοι με τους πολιτικούς-μαριονέτες του Ερντογάν, τείνουν να μετατρέψουν την Αλβανία στον χασισοβολώνα της Ευρώπης.
Οι Αλβανοί, δυστυχώς, προσπαθούν να στήσουν νέο σκηνικό ανάλογο με αυτό της δολοφονίας Κατσίφας. Με αυτό τον τρόπο τρομοκρατούν την Ελληνική μειονότητα και στοχοποιούν τα πιο ανυπότακτα στοιχεία της.
Η αλβανική πολιτική φέρνει την μειονότητα μπροστά σε ένα εξοντωτικό δίλημμα: άρνηση της ελληνικής της ταυτότητας ή ξεριζωμός. Με άλλα λόγια στην Βόρειο Ήπειρο εξελίσσεται αργά, αλλά σταθερά, μια εθνοκάθαρση.
Ως ΕΟΝ βρισκόμαστε στο πλευρό των διωκόμενων αδερφών μας. Καλούμε τους ημέτερους κυβερνώντες να λάβουν την πρέπουσα θέση πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου