Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ παρευρέθηκε στην 75η επετειακή εκδήλωση για τη Μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι




Κλιμάκιο της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-ΕΟΝ παρευρέθηκε την Κυριακή στις 1/12/2019 στην 75η επετειακή εκδήλωση για τη Μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη τον Δεκέμβριο του 1944 και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι στη μνήμη των ηρωϊκώς πεσόντων μαχητών της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, οι οποίοι θυσιάστηκαν γενναίως και υπερηφάνως, για να υπερασπιστούν τη Σημαία, το Σταυρό και την Ελευθερία της Πατρίδος από τους κομμουνιστές αντάρτες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! 



#ΔΟΞΑ_ΚΑΙ_ΤΙΜΗ_ΣΤΟΥΣ_ΕΝΔΟΞΟΥΣ
#ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ_ΤΟΥ_ΕΘΝΟΥΣ
#ΑΘΑΝΑΤΟΙ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷





Η ΕΟΝ ήταν ο μοναδικός φορέας νεολαίας που συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης! Παρ' όλα αυτά, τα συστημικά μέσα αλλά και τα μέσα του <<πατριωτικού χώρου>> αποσιώπησαν και δεν ανέφεραν τη δυναμική παρουσία μας και την κατάθεση στεφανιού μας, όπως έκαναν με άλλες οργανώσεις και φορείς. Βεβαίως, όταν το σύστημα, τα προσωποκεντρικά από-κόμματα και οι πατριδοκάπηλοι πολιτικοί μας πολεμούν ένα πράγμα σημαίνει: Είμαστε στο σωστό δρόμο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου