Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. ούτε θα πενθήσουμε ούτε θα πανηγυρίσουμε για το χθεσινό αποτέλεσμα στις εκλογές του Η.Β.. Μας αφήνει παγερά αδιάφορους η τύχη της χώρας που έκανε την Κύπρο μας αποικία της και εξακολουθεί να την τυραννά με την οδυνηρή εμπλοκή της Τουρκίας που αυτή προκάλεσε. Δεν ξεχνάμε πως η Αγγλία μας ενέπλεξε ύπουλα επανειλημμένως σαν υποχείριό της στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα, με την Πατρίδα μας να βγαίνει πάντα ζημιωμένη. Και αν αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γεγονός είναι πως βασίλισσα του Η.Β. παραμένει η ηθικός αυτουργός των σφαγών των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α., ενώ οι αγγλικές βάσεις βρίσκονται ακόμα στο Νησί.
Επίσης, σε αντίθεση με πολλούς κοντόφθαλμους πατριώτες, δεν επιχαίρουμε για την εκλογή του δήθεν ελληνιστή Μπόρις Τζόνσον, του οποίου ο φιλελληνισμός δεν συμπεριλαμβάνει την επιστροφή των κλεμμένων μαρμάρων.
Ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το χθεσινό αποτέλεσμα αποτελεί νίκη του βρετανικού έθνους απέναντι στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης. Από το δημοψήφισμα και έπειτα το διεθνιστικό κατεστημένο, σε όλες του τις αποχρώσεις, κατηγορεί την βρετανική <<πλέμπα>> για το ότι τόλμησε να ψηφίσει Brexit, ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, παράγει fake news και έχει καταργήσει κάθε έννοια αντικειμενικής ενημέρωσης. Ωστόσο, το χθεσινό αποτέλεσμα αποδεικνύει πως όλη αυτή η προπαγάνδα έπεσε στο κενό. Διαφαίνεται, συνεπώς, πως σ' όλο το κόσμο και στην Ευρώπη ειδικότερα οι λαοί μάχονται συνειδητά τις σκοτεινές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, προτάσσουν τα Εθνικά τους δίκαια και την ανεξαρτησία τους από την εκσυγχρονιστική γραφειοκρατία των Βρυξελλών και στρέφονται αποφασιστικά προς συντηρητικές και εθνικιστικές πολιτικές επιλογές.
Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την επιτυχία του Sinn Fein, ενός από τα ιστορικότερα εθνικιστικά κινήματα παγκοσμίως, που εξέλεξε 7 βουλευτές. Το κόμμα που αποτελεί μετεξέλιξη του I.R.A., εξακολουθεί με πολιτικά μέσα τον αγώνα για αυτοδιάθεση της Β. Ιρλανδίας και ένωση με την Νότια· ένας αγώνας που φυσικά μας θυμίζει το δικό μας όνειρο για λευτεριά και Ένωση της Κύπρου με τη μάνα-Ελλάδα!

#ΕΟΝ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷
#ΥΠΕΥΘΥΝΗ_ΕΘΝΙΚΗ_ΔΥΝΑΜΗ_ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου