Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ




Σήμερα, μια μάνα με την κόρη της, μάρτυρες του Ιεχωβά, στην Αλβανία αυτοκτόνησαν για να <<αναστηθούν>>.
Πριν λίγο καιρό μία νεαρή κοπέλα πέταξε βιτριόλι σε μια άλλη επειδή η χαρτορίχτρα της είπε πως διεκδικεί τον σύντροφό της.
Ένας απατεώνας, παράλληλα, ξάφριζε καρκινοπαθείς κάνοντας τον γιατρό, με αποτέλεσμα κάποιοι να πεθάνουν αβοήθητοι.

Όλα αυτά τα περιστατικά είναι ενδείξεις μιας παρακμάζουσας κοινωνίας, που έχει αφαιρέσει τον Χριστό από την ζωή της. Ο εξαθλιωμένος κόσμος ψάχνει απεγνωσμένα βοήθεια σε δημιουργήματα της Νέας Εποχής, που κινούνται μεταξύ ενσυνείδητης ειδωλολατρίας και κοινής απατεωνιάς.
Όλα αυτά, άλλωστε, τα ματζούνια, οι καφετζούδες, οι αγαπουλιάρικες ψευδοθρησκείες, προβάλλονται ασταμάτητα από τα πρωινάδικα στις τηλεοράσεις. Κι όταν η Εκκλησία, ή κάποιος σκεφτόμενος άνθρωπος, φέρει αντίρρηση στοχοποιείται σαν σκοταδιστής.
Η γνωστή απάντηση είναι οτι όλα αυτά τα μεταμοντέρνα φαινόμενα ακόμα και αν δεν ωφελούν τουλάχιστον δεν βλάπτουν.
Η πραγματικότητα, ωστόσο, δείχνει οτι βλάπτουν και με το παραπάνω μάλιστα, επηρεάζοντας τραγικά πολλούς συνανθρώπους μας.
Καλούμε, λοιπόν, την Πολιτεία να προβεί σε ενδελεχή έλεγχο για την επικινδυνότητα όλων αυτών των φαινομένων. Ακόμα και αν κάποιοι προσπερνούν την αντιχριστιανικότητα των ψευδοδογμάτων και της μαγείας, δεν δικαιούνται να μην λογαριάζουν την ασφάλεια των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου