Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Το ιστορικός μιας μικρής αλλά ουσιαστικής εκτός έδρας νίκης.
Όπως προαναγγείλαμε χθες δώσαμε το παρών στην πλατεία Βικτωρίας, στην συγκέντρωση των εναπομείναντων Ελλήνων του γκετοποιημένου-ισλαμοποιημένου Αθηναικού κέντρου. Κλεισμένοι ανάμεσα σε κλούβες και περικυκλωμένοι από εκατοντάδες αναρχικούς οι παρευρισκόμενοι καταφέραμε να διατηρήσουμε την θέση μας και να πραγματοποιήσουμε μια συγκέντρωση που φαίνονταν καταδικασμένη. Η νίκη μας έγκειται στην παρουσία ετερόκλητων πολιτικά προσώπων, τα οποία φαίνεται πως είτε ενσυνείδητα είτε ψηφοθηρικά, αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα. Δικαιωνόμαστε, έτσι, στο οτι τα στρατόπεδα έχουν αλλάξει και πλέον η διαχωριστική γραμμή βρίσκεται μεταξύ πατριωτών και παγκοσμιοποιητών, ανεξαρτήτως κομματικής σημαίας.
Κυρίως, όμως, η προβολή της εκδήλωσης από τα συστημικά Μ.Μ.Ε., ακόμα και συκοφαντικά, βοήθησε στην περαιτέρω γνωστοποίηση του ζητήματος. Καλύτερα να σε βρίζουν, άλλωστε, παρά να σε αγνοούν.
Στους υπάλληλους του Σόρρος, μισθοφόρους της βιομηχανίας της αλληλεγγύης, που όλο το απόγευμα έβριζαν εν χορώ ιερά και όσια, με την αστυνομία να σφυρά αδιάφορα, δώθηκε το μήνυμα οτι η δικτατορία τους σε πεζοδρόμιο και δημόσιο διάλογο τελειώνει.
Τους ελάχιστους που καλόπιστα κατηγορούν τους αγανακτισμένους κατοίκους στα social media για ρατσισμό τους καλούμε να προβληματιστούν.
Τι είναι τελικά ρατσιστικό; Να πνίγονται παιδάκια στην θάλασσα με τις βάρκες του Ερντογάν ή να ζουν και να μεγαλώνουν στις πατρίδες τους; 
Απρόσωπες γκετοποιημένες γειτονιές μέσα στην βρώμα, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα ή ασφαλή για όλους κλειστά κέντρα κράτησης σε απομονωμένες περιοχές.
Μήπως τελικά ανθρωπιστές δεν είναι οι έμμισθοι τραμπούκοι από τα Βόρεια προάστια, αλλά οι κάτοικοι που μάχονται να εξανθρωπίσουν την γειτονιά τους;
Ως ΕΟΝ θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των κατοίκων του κέντρου, τους οποίους ο Μπακογιάννης έχει προ πολλού ξεγράψει και η Αριστερά διαρκώς συκοφαντεί.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί απέναντι στην ισλαμοποίηση, τον Σόρρος, την υποβάθμιση των γειτονιών μας.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ 
ΕΞΩ Ο ΣΟΡΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου