Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Το κόμμα του πολέμου...

Γράφει ο Ηλίας Μελετίου, Απόφοιτος Πληροφορικής – Φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών


Τον πόλεμο στην πόρτα μας τον φέρνουν όλοι αυτοί που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν το κράτος συμμορία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με υποχωρητικότητα, με την πολιτική του κατευνασμού νομίζοντας ότι όσο ταΐζουν το θηρίο θα εξημερωθεί, το θηρίο όμως όσο το ταΐζεις θέλει κι άλλο και σίγουρα παραμένει θηρίο.

Το ταΐσατε Κύπρο, το ταΐσατε Ίμια, ταΐστε το τώρα Αιγαίο, αύριο Καστελόριζο, μετά Θράκη και μετά ταΐστε το τα παιδιά σας, τις μάνες σας και τις αδερφές σας.

Η ώρα μηδέν δείχνει να είναι κοντά, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον δρόμο της αποτροπής! Εάν τολμήσουν, τους χτυπάς, παντού, ολοκληρωτικά, με όλη την δύναμη της ισχύος σου.

Έχουμε απέναντι μας μια Γενοκτόνα δύναμη σαν την Τουρκία που έχει διαπράξει πολλάκις εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εμείς αντί να παραδειγματιστούμε από το Ισραήλ και το πώς επιβιώνει ανάμεσα σε κράτη που θέλουν να το κατασπαράξουν και να το ακολουθήσουμε, βλέπουμε τουρκικά σίριαλ, περνάμε για φθηνά ψώνια στην Ανδριανούπολη και περιμένουμε ότι όταν γίνει το κακό θα μας σώσουν οι Φράγκοι, οι Αμερικανοί ή το ξανθό γένος. Κάναμε τα λεφτά μας πάρτι στην Μύκονο, εξοχικά και γάμους στο Παρίσι, αντί για τορπίλες και πυραύλους.

Γνωρίζουν όλοι την οποιαδήποτε influencer, αλλά όχι τον Παπαμελετίου, τον Κατσάνη, τον Γλετζέ και τον Κατούντα που πολέμησαν τον Αττίλα στην Κύπρο.

Διαβάστε τις καταθέσεις των γυναικών της Κύπρου μετά την εισβολή και την απόφαση της ορθοδόξου εκκλησίας της Κύπρου που για πρώτη φορά επέτρεψε τις εκτρώσεις και αναλογιστείτε αν θα πρέπει να κοιμάστε με το όπλο κάτω από το μαξιλάρι και όχι με τα διαβατήρια όπως κοιμάται ένα κομμάτι της Ψευτοελιτ!

Τα έχω ξαναγράψει και τα ξαναγράφω: άμεσες κινήσεις για ενίσχυση της άμυνας της χώρας, και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος: αύξηση θητείας τώρα σε όλους τους κλάδους, εθνοφυλακή παντού, τάγματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, Σύσταση ταμείου Εθνικής Άμυνας, συνεισφορά όσο μπορεί ο καθένας, πρόσληψη ΕΠΟΠ σε όλους τους κλάδους,

Πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα σε όλα τα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι μέσω διαθέτουμε πρέπει να είναι ικανό να επιχειρήσει σε στεριά, αέρα και θάλασσα!

Υ.Γ Εἷς οἰωνός ἄριστος, ἀμύνεσθαι περί πάτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου