Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ '74. Ο ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ 19 ΕΤΩΝ...


 
 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΩΡΟΥ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ '74. Ο ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ 19 ΕΤΩΝ...

Το ζήτημα των αγνοουμένων αποτελεί μία ακόμη πληγή από τις αμέτρητες που προκάλεσε στο σώμα του Ελληνισμού η άνανδρη εισβολή του Αττίλα. Είναι ένα από τα πολλά εγκλήματα για τα οποία το κράτος-συμμορία του Ερντογάν ποτέ δεν λογοδότησε.
Την ίδια στιγμή, όμως, το νεογενιτσαρικό ελλαδικό κράτος, οπαδός του εθελούσιου ραγιαδισμού, αρνείται να αναδείξει διεθνώς το ζήτημα, να δώσει έστω καθυστερημένα τις πρέπουσες απαντήσεις στις τραγικές οικογένειες των αγνοουμένων, που 45 χρόνια μετά παραμένουν στο σκοτάδι.
Ταυτόχρονα ακούμε συνεχώς για ανούσιες ελληνοτουρκικές προσεγγίσεις και υποστήριξη της ευρωπαϊκής πορείας του διεθνούς τρομοκράτη, που ποτέ δεν έπαψε να εποφθαλμιεί την πατρίδα μας.
Θεωρούμε, λοιπόν, απαράδεκτη την υποβάθμιση του ζητήματος των αγνοουμένων. Δεν ξεχνάμε πως οι Η.Π.Α. ξόδεψαν αμύθητα ποσά και οργάνωσαν μέχρι και πολεμικές επιχειρήσεις για την ανεύρεση νεκρών στρατιωτών τους στους ιμπερεαλιστικούς πολέμους του Βιετνάμ και του Αφγανιστάν.
Πώς μπορεί η Ελλάς να λησμονεί τα χαμένα τέκνα της, τους σύγχρονες ήρωές της;
Πώς γίνεται να συνδιαλεγόμαστε με το ψευδοκράτος, που στήθηκε πάνω στα πτώματα και τα ερείπια του Αττίλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου