Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Πανικός στο Μαξίμου! - Τεράστιες οι αντιδράσεις των Ελλήνων πατριωτών στην πρωτοχρονιάτικη κατάληψη του Συντάγματος από Πακιστανούς


Το θέμα αρχικά είχε θαφτεί από όλα τα συστημικά ΜΜΕ που αποκρύπτουν κάθε γεγονός, το οποίο χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης. Χιλιάδες Πακιστανοί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έκαναν πάρτυ από το Σύνταγμα ως το Μοναστηράκι με πυροτεχνήματα, ύβρεις κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, μουσική, πακιστανικές σημαίες και βεβαίως χωρίς να τηρούν κανένα υγειονομικό μέτρο.

Το συγκεκριμένο γεγονός μόνο αυθόρμητο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και κανάλια από το Πακιστάν μετέδωσαν ζωντανά ή μαγνητοσκοπημένα την μάζωξη των ομογενών τους. Μια καλοστημένη επίδειξη δύναμης από μουσουλμάνους μετανάστες και ΜΚΟ μπροστά στην ελληνική Βουλή. Και αντί η κυβέρνηση και η αστυνομία να ερευνήσουν τη συγκεκριμένη συγκέντρωση, βγήκαν στα κανάλια οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας να υποβαθμίσουν το γεγονός και να ρίξουν ακόμη μια φορά το μπαλάκι… στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρ’ όλη όμως τη προσπάθεια να τεθεί το θέμα στην αφάνεια, στα κοινωνικά δίκτυα οι αντιδράσεις ήταν τεράστιες. Στο Μαξίμου έχουν ανησυχήσει ιδιαιτέρως, διότι τα ποσοστά του κόμματος βρίσκονται σε συνεχή ελεύθερη πτώση, με αποτέλεσμα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων της ΝΔ να μετατοπίζεται σε δεξιότερα και εθνικιστικά κόμματα ή στον πατριωτικό κεντρώο χώρο. Η πολιτική ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας και ο κοινωνικός διαχωρισμός, η οικονομική εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχουν οδηγήσει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων της ΝΔ να αναζητήσουν νέες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου