Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Συριζότερος του Συριζαίου...


Πολλοί από μας έδωσαν πολιτικές και κοινωνικές μάχες να φύγει η κυβέρνηση της αριστεράς. Μια κυβέρνηση που πούλησε την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας, έφερε το 3ο μνημόνιο, παρέδωσε τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια στους δανειστές, κατέστρεψε οικονομικά τη μεσαία τάξη. Με τη διαφορά όμως ότι κάποιοι γνωρίζαμε αυτό που ερχόταν. Καμία εμπιστοσύνη δεν είχαμε στη νέα δημοκρατία. Και τώρα πείθονται και όλοι αυτοί οι πολίτες οι οποίοι περίμεναν μια πιο πατριωτική, κοινωνική, δεξιά και φιλελεύθερη οικονομική πολιτική από την κυβέρνηση.

Σε δυόμιση χρόνια θα πίστευε κανείς ότι δεν έφυγε ποτέ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… Ή μάλλον μετατοπίστηκε η κυβερνητική της ατζέντα ακόμη πιο αριστερά! Κι από που να το πιάσουμε για τους Κυριακίστας. Από τις Επιτροπές για ομοφυλοφίλους και τρανσέξουαλ, τα νομοσχέδια αλλαγής φύλου και συμφώνου συμβιώσεως και τις θεματικές εβδομάδες σε ανήλικα παιδιά για να ανακαλύψουν… το ”φύλο” και τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους; Από τους όψιμους γαλάζιους ”πατριώτες” που σέβονται, εφαρμόζουν και τιμούν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Το κλείσιμο των Εκκλησιών, ενώ τα κομμωτήρια και τα ΜΜΕ είχαν περίοπτη θέση στην πανδημία;

Και βεβαίως δεν είναι μόνο η αριστερή κοινωνικά πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση εφαρμόζοντας πλήρως τα αφηγήματα του πολιτιστικού μαρξισμού. Είναι και η οικονομική πολιτική των αρίστων του Μαξίμου, η οποία έχει φέρει εκατομμύρια Έλληνες πολίτες να μην βλέπουν στον ήλιο μοίρα. Μια ανύπαρκτη ανάπτυξη, κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ουδεμία σημαντική ενίσχυση του πρωτογενή τομέα. Κι απ΄ την άλλη μια μεγάλη παρέλαση μετακλητών, φίλων, γνωστών.

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση πλέον δεν κρύβεται ούτε στις πετσομένες δημοσκοπήσεις. Από τη μία οι φιλελεύθεροι ψηφοφόροι που βλέπουν τον κρατισμό της γραφειοκρατίας, της παρεμβατικότητας να παραμένει και από την άλλη οι εθνικόφρονες οικογενειάρχες που αντικρίζουν μια αντιμετώπιση των κοινωνικών και ηθικών ζητημάτων την οποία θα ζήλευε και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά των τροτσκιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου