Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Η Κατάργηση των δύο Φύλων


Ξαφνικά από την δεκαετία του 1980 και έπειτα, οι άνθρωποι ανακάλυψαν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αφύσικη, δεν είναι διαστροφή όπως ομολογούσαν και οι ψυχίατροι στο παρελθόν και φυσικά δεν είναι αμαρτία. Πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, πρέπει να γίνει νόμος του κράτους, πρέπει ή όλοι να γίνουμε έτσι ή να επικροτούμε αυτούς που είναι έτσι. Γιατί άραγε ο Σιωνισμός έχει “κολλήσει” τόσο πολύ με το θέμα της ομοφυλοφιλίας; Μα ασφαλώς γιατί με βάση την Καμπάλα, ο θεός είναι ανδρόγυνος! Αντίστοιχα ο πρώτος, ο αρχέγονος, ο αρχετυπικός άνθρωπος adam kadmon ήταν ανδρόγυνος. Η εμφάνιση ξεχωριστών φύλων (άνδρας-γυναίκα) ήταν αποτέλεσμα πτώσης, παρακμής. Επομένως πρέπει να καταργηθούν τα φύλα, ώστε να ξαναγίνουμε αυθεντικοί άνθρωποι (androgynous). Η γυναίκα να είναι και άνδρας ταυτόχρονα, αλλά και ο άνδρας να είναι γυναίκα! Γι’αυτό και όλη η προπαγάνδα περί ομοφυλοφιλίας. Από τα σχολικά βιβλία, τα ντοκιμαντέρ, τις σειρές στην τηλεόραση μέχρι και τα κινούμενα σχέδια. Πρέπει ειδικά τα παιδιά να αρχίσουν να αμφισβητούν το φύλο τους και φυσικά σε ηλικία 15 ετών να έχουν δικαίωμα να το αλλάξουν κιόλας.

 

Ο ξεπεσμός της Ευρώπης δεν έχει τελειωμό. Στην Ελλάδα διοργανώνονται gay pride, που χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ (βλ. George Soros) και οι πολιτικάντηδες παίρνουν εντολή να συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή των παρελάσεων!! Τι ψηφίζετε άραγε; Αυτούς που καταστρέφουν τα παιδάκια σας; Τους σατανιστές; Τους παιδεραστές της Νέας Δημοκρατίας; Τους ανθέλληνες του Σύριζα; Τους διεθνιστές που καταστρέφουν την ιερή μας γη; Δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που οι Σιωνιστές θα επιβάλουν αυτό που λέει η θρησκεία τους: θα καταργήσουν οριστικά τα δύο φύλα και όλοι οι άνδρες θα είναι υποχρεωτικά και γυναίκες και το αντίστροφο. Όποιος τολμήσει εκείνες τις άθλιες μέρες του μέλλοντος να είναι μόνο το φυσικό του φύλο, θα είναι οπισθοδρομικός, σκοταδιστής, Φασίστας, άνθρωπος του μεσαίωνα και θα υφίσταται ποινικές κυρώσεις. Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης κυρίες και κύριοι…

 

Υ.Γ: Γιατί πιστεύετε ότι χρησιμοποιούν τον όρο “γυναικοκτονίες” για τις δολοφονίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα; Ένας άνθρωπος όταν δολοφονείται δεν προσδιορίζεται βάση του φύλου στο οποίο ανήκει. Αν δολοφονηθεί ένας άνδρας δεν είναι ανδροκτονία όπως και αν δολοφονηθεί μία γυναίκα δεν είναι γυναικοκτονία. Και οι δύο είναι άνθρωποι και είναι δολοφονίες που δεν έχουν ανάγκη τον προσδιορισμό του φύλου που φυσικά αφορά και μόνο τον ιατροδικαστή που εξετάζει το θύμα. Τι κάνουν λοιπόν; Καλλιεργούν μίσος μεταξύ των δύο φύλων. Στρέφουν την γυναίκα εναντίον του άνδρα και το αντίστροφο με αποτέλεσμα να μην συνάπτουν σχέση και να μην διαιωνίζεται το ανθρώπινο είδος αλλά και να καταστρέφεται ο βασικός πυρήνας της κοινωνίας που είναι η οικογένεια. Ποιοί θα αντιμετωπίσουν έναν επικείμενο εισβολέα; Οι βλάσφημοι που πατάνε τις εικόνες της Παναγίας και τσιρίζουν λέγοντας συνθήματα όπως αυτό: “στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς, να ζήσουμε εμείς;” Ποιοί και με ποιες αξίες θα θυσιάσουν την ζωή τους αμυνόμενοι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος; Ξυπνήστε κύριοι και κυρίες, ξυπνήστε γιατί Μπιλάκος ο Γκέιτς μαζί με τους 10 πιο πλούσιους ανθρώπους της γης έχουν αγοράσει τεράστιες εκτάσεις γης για να προχωρήσουν σε επισιτιστική κρίση υπό το πρόσχημα της κλιματικής “απειλής!”.

Ζει Κύριος ο Θεός και θα ζει αιωνίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου