Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Δράσεις της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας κατά του εποικισμού της Πατρίδος μας



Οι νέες και οι νέοι της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας, παρά το γεγονός ότι είτε σπουδάζουμε σε δύσκολες και σπουδαίες σχολές είτε εργαζόμαστε χωρίς να έχουμε καμία χρηματοδότηση, όπως διάφορες κομματικές νεολαίες ή διάφοροι μισθοφόροι των ΜΚΟ, προσπαθούμε να αγωνιζόμαστε για τα εθνικά δίκαια. Το σοβαρότερο ίσως πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον η Πατρίδα μας είναι το δημογραφικό και η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από εκατοντάδες χιλιάδες κι εκατομμύρια παρανόμων μεταναστών από την Ασία και την Αφρική. Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία έχει πραγματοποιήσει πλήθος ενημερωτικών δράσεων και παρεμβάσεων, ώστε να μάθει κάθε Έλληνας πολίτης τον επερχόμενο κίνδυνο αφανισμού του Έθνους μας. 

Συγκεκριμένα, την περίοδο των Χριστουγέννων, μέλη μας διένειμαν τρόφιμα σε δεκάδες Έλληνες αστέγους σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, από το δικό τους υστέρημα. Έπειτα έγινε και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για την απάτη του  λεγομένου <<προσφυγικού>> και την ανάγκη για κλείσιμο των συνόρων εφόσον οι μετανάστες αυτοί εργαλειοποιούνται από την Τουρκία. 



Έπειτα, στις 19 Ιανουαρίου συμμετείχαμε στη μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα μαζί με πάνω από 1000 συμπολίτες μας κατά της αθρόας εισβολής χιλιάδων παρανόμων μεταναστών και τη θέληση της κυβέρνησης να δημιουργήσει μόνιμες δομές στα νησιά, αλλά και στην ενδοχώρα. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά οι ανησυχίες μας επιβεβαιώθηκαν αε λιγότερο από δύο μήνες, όπου είχαμε πλέον τις επίσημες επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στον Έβρο. 


Στις 21 Φεβρουαρίου μέλη μας έκαναν παρέμβαση στο δημαρχείο της Παλλήνης, εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής για τη δημιουργία νέου χοτ σποτ στο Γέρακα δήθεν <<προσφυγοπούλων>>, κυρίως απο το Αφγανιστάν (όπου δεν αποτελεί εμπόλεμη ζώνη). Μετά τη δυναμική μας παρέμβαση και τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων στο δημοτικό συμβούλιο, εν τέλει η δομή θα φιλοξενεί παιδιά μέχρι 12 ετών και όχι μέχρι 18 όπως ακουγόταν στην αρχή.

Επίσης, στις 29 Μαΐου του 2020, αφού τιμήσαμε τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης στο Άγαλμα του Ηγέτη και ήρωα ΙΑ Παλαιολόγου στη Μητρόπολη Αθηνών, πραγματοποιήσαμε διανομή φυλλαδίων κατά της νέας Άλωσης της Πατρίδος μας!

Παρά τις συκοφαντίες από διάφορα ΜΜΕ θα συνεχίσουμε τον αγώνα για το Έθνος και την Πατρίδα μας! Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία αποτελεί τη μόνη νεανική αντίσταση στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αλλά και ένα νεανικό πατριωτικό κίνημα με σοβαρές θέσεις για όλα τα ζητήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου